Over ons

David de Ree

In eerste instantie ben ik een trader. Wel één met een passie voor technische analyse. Ik ben iemand die de theorie aan de praktijk heeft weten te koppelen. In 2009 heb ik de CMT opleiding afgerond, wat de internationale opleiding is tot register technisch analist. Ik praat dan ook graag over beide onderwerpen en inmiddels coach ik diverse personen over beide vakken.


Met inmiddels 20 jaar werkervaring in het beleggingsvak, waarvan velen jaren als professioneel handelaar en vermogensbeheerder, durf ik wel te stellen dat ik door de wol ben geverfd. Uniek is dat ik zowel ben opgeleid als fundamenteel- en technisch analist, maar werk als zelfstandig handelaar voor eigen rekening en risico.


Ik heb een voorliefde voor korte termijn handelsstrategieën en weet deze dan ook zonder moeite te koppelen aan diverse statistische voordelen vanuit lange(re) termijn beleggingsstijlen. Mijn enorm brede ervaring met handelsmodellen en beleggingsstijlen zorgen er voor dat ik voor elk individu een beleggings-/tradingstijl kan creëren dat past bij zijn of haar overtuigingen. Benieuwd welke stijl het beste past bij u?

Chris Boon

Laat ik om te beginnen zeggen wat ik niet ben. Ik ben geen goeroe, marktvoorspeller of analist. Ik ben in de eerste plaats een trader. Daarnaast haal ik veel plezier uit het coachen en opleiden van andere traders en actieve beleggers, máár mijn eigen trading zal altijd op de eerste plaats komen en de reden daarvoor is simpel: dat is mijn vak.


Ik ben vanuit een achtergrond in psychologie vele jaren actief geweest in training, coaching en business-consulting. Daarnaast bestudeerde ik gefascineerd het denken en handelen van top-traders en dit heeft uiteindelijk geleid tot een carrière-switch waar ik nog steeds veel plezier aan beleef.


De combinatie van mijn kennis op het gebied van trading, als wel mijn ervaring uit mijn training en consultancy verleden (ik ben daadwerkelijk geschoold en zeer ervaren in het mensen helpen meer uit zichzelf te halen) is in Nederland uniek. Waar de meesten niet veel verder komen dan de theorie is het voor hen die het zelf goed beheersen vaak nog heel lastig dit echt over te brengen op anderen. Hier ligt mijn echte passie.

Wellicht wilt u ervan profiteren?