Nieuw Coachingsprogramma 2017/2018:
Master in Tactisch Beleggen 2

“Hoe zou jij het vinden om in 10 maanden te leren hoe je de rest van je leven consistent kunt beleggen?”

Beste belegger,

Het is geen geheim: de meeste particuliere beleggers verliezen geld op de beurs. Slechts een select groepje lukt het om jaar in jaar uit geld te verdienen met beleggen. Toch trekt de beurs iedere dag weer vele duizenden beleggers die op zoek gaan naar positieve rendementen. Begrijpelijk, want de rente op de spaarrekening is dermate laag dat je na inflatie en belasting (Box 3) ieder jaar geld verliest. Niks doen is voor velen van ons dus ook geen optie.

Wij hebben de overtuiging dat je consistent beleggen kunt leren, mits je bereidt bent om daar voldoende tijd en energie in te stoppen. In het najaar starten wij met een intensief coachingstraject voor een groep ambitieuze beleggers, genaamd Master in Tactisch Beleggen 2.0 (MTB). Het MTB programma omhelst een compleet pakket, online en offline, waarbij je tot het niveau wordt gebracht waarop je consistent kunt beleggen.

Het MTB programma is zo samengesteld dat alle belangrijke aspecten de revue passeren. Van techniek tot risk management en van psychologie tot het schrijven van een beleggingsplan. MTB start in het najaar van 2017 en loopt door tot in 2018. In de minimaal 11 contactmomenten staan coaching en begeleiding centraal.

BeursGPS

Deelnemers gaan gedurende het MTB traject o.a. aan de slag met de BeursGPS. De BeursGPS is een krachtige tool die een uniek inzicht geeft in hoe de markten ervoor staan. Met dat inzicht zijn er vele kansen en mogelijkheden om je eigen unieke beleggingsstijl te ontwikkelen.

Voor ieder stukje van de grafiek heeft de BeursGPS een potentiële setup, of de markt nu stijgt, daalt, draait of vlak blijft. Urenlang de markten analyseren is met deze tool niet meer nodig, je ontdekt in een oogopslag welke markten mooie kansen bieden. Tijdens MTB leren we je hoe je deze kansen optimaal benut, zodat je snel tot goede resultaten kan komen.

Wat mag je verwachten?

 • Cursusdagen: 3 zaterdagen (incl lunch) + 1 bonusdag (zie onder)
 • Online coaching: 6 online classrooms (worden ook opgenomen)
 • Swing beleggen: Profiteer van trends, correcties, compressie en exuberantie
 • Optie strategieën: Voor extra rendement of het beschermen van je portefeuille
 • Technische analyse: Leer hoe je de condities van de markt snel inzichtelijk maakt
 • Fundamentele analyse: Macro cijfers en koers/winst verhoudingen
 • Portefeuille management: Leer hoe je een portefeuille samenstelt en managet
 • Money en risk management: Diverse technieken voor een stabiele performance
 • Aanwijzingen voor aanstaande correcties: Leer aanstaande correcties herkennen
 • Psychologie: Hoe ontwikkel ik mijzelf, hoe ga ik om met valkuilen in mijn gedrag?
 • Producten: Leer alles over aandelen, obligaties, ETF’s, opties, futures en meer!
 • Beurs en marktpartijen: Wie zijn de partijen op de beurs? Hoe ga je daarmee om?
 • Technieken: Target selectie en entry- en exit technieken voor beleggers
 • Businessplan: Je ontwikkelt je eigen plan met eigen doelstellingen en strategie
 • Community: Omring je met andere beleggers en wissel tips, ervaringen en ideeën uit

BONUS #1: Levenslang toegang tot de OBU – Tactisch Beleggen
De Online Beleggings Universiteit (OBU) is een complete online leeromgeving met tientallen video’s, zodat je alle onderwerpen nog eens rustig stap voor stap terug kunt kijken.

BONUS #2: Besloten facebook groep exclusief voor deelnemers aan MTB
Via de facebook groep blijf je eenvoudig in contact met je medecursisten en kan je onderling kennis en ervaring delen. Ook wij zelf zijn regelmatig aanwezig in deze groep voor support en motivatie.

BONUS #3: Toegang tot onze exclusieve chatroom (24/7 open)
Een stimulerende omgeving is belangrijk voor succes. In onze chatroom vind je een actief netwerk van beleggers die kennis, ervaring en feedback met elkaar delen.

BONUS #4: Extra online classroom over het inzetten van opties
Voor de optie liefhebber organiseert Jaap een extra online classroom waarin hij je laat zien hoe je opties kunt inzetten.

BONUS #5: Mystery Bonus
Over deze bonus vertellen we je graag alles tijdens een afspraak bij ons op kantoor.

Over Jaap Groeneveld

Jaap is breed georiënteerd op gebied van trading en beleggen. Al ruim 20 jaar handelt en investeert hij op korte-, middellange- en lange termijn in onder meer aandelen, opties en ETF’s. Jaap ziet trading en beleggen als een business en is ervan overtuigd dat je je strategie en doelstellingen helder moet hebben.

Jaap is iemand die de diepte ingaat en iedere strategie dat hij handelt van haver tot gort begrijpt. In combinatie met zijn zelfkennis en realistische verwachtingen maakt dit hem erg goed in wat hij doet.

Door zijn jarenlange ervaring in het aansturen van grote teams (tot 80 man groot) kan Jaap mensen met relatief weinig moeite en feedback snel de goede kant op krijgen. Zijn kracht ligt in zowel resultaat- als oplossingsgericht coachen en begeleiden. Voor iedere case bedenkt Jaap een passende oplossing. Benieuwd hoe je een gezonde businesscase creëert voor je beleggingsportefeuille? Dan help ik je graag verder!

Tijdens MTB is Jaap o.a. verantwoordelijk voor portefeuille management, beleggingstechnieken en optiestrategieën

Over David de Ree

David heeft een echte passie voor technische analyse. In 2009 heeft hij de CMT opleiding afgerond, wat de internationale opleiding is tot register technisch analist en hij is daarmee 1 van de weinige TA’ers in Nederland die daadwerkelijk gecertificeerd is.

David heeft meer dan 20 jaar werkervaring in het beleggingsvak, waarvan velen jaren als professioneel handelaar en vermogensbeheerder. Uniek is dat hij zowel is opgeleid als fundamenteel- en technisch analist, maar werkt als zelfstandig handelaar. Daarnaast staat hij bij het DSI ingeschreven als trader en vermogensbeheerder.

Zijn enorm brede ervaring met handelsmodellen en beleggingsstijlen zorgen er voor dat David voor elk individu een beleggings-/tradingstijl kan creëren dat past bij zijn of haar overtuigingen.

Tijdens MTB is David o.a. verantwoordelijk voor de technische analyse en de macro- en fundamentele analyse.

Over Chris Boon

Chris is de oprichter van de Online Trading Universiteit. Deze online leerschool voor traders en actieve beleggers telt inmiddels meer dan 200 actieve leden. In minder dan 2 jaar heeft Chris al verschillende cursisten opgeleid tot traders.

Daar waar veel opleiders in de beleggingswereld in de eerste plaats opleider zijn en daarna pas trader is Chris een echte trader die het daarnaast leuk vindt om een deel van zijn drukke agenda vrij te maken voor opleiding en coaching.

Chris bezit de gave dat hij je precies kan vertellen wat werkt in trading (kennis), maar ook hoe het werkt (praktijk) en waarom het werkt (psychologie).

Tijdens MTB is Chris o.a. verantwoordelijk voor psychologie en risk- en money management.

Locatie, Data & Kosten

Locatie

Carlton President Hotel
Floraweg 25
3542 DX, Utrecht

Data zaterdagen (10.00 – 16.30)

Wordt nader bekend gemaakt.

Data online classrooms (start 19.30)

Wordt nader bekend gemaakt.

Kan je een dag niet? Mail ons!

Op de zaterdagen kunnen deelnemers genieten van een uitgebreid lunchbuffet. Ook voor water, koffie en thee wordt gezorgd.

Master in Tactisch Beleggen iets voor jou?

Dit coachingstraject is niet voor iedereen. Het is niet voor beleggers die denken dat ze de heilige graal aangereikt krijgen, dat ze slapend rijk worden of van duizend euro een miljoen gaan maken in een jaar. Voor wie is dit coachingstraject dan wel?

 • Voor de zelfstandige belegger die ontevreden is over de resultaten van de bank of vermogensbeheerder
 • Voor de ambitieuze belegger die maandelijks geld over heeft en meer rendement zoekt dan de spaarrente
 • Voor de ondernemende belegger die een (extra) pensioen wilt opbouwen voor nu of later
 • Voor de beginnende belegger die nieuw is in de beleggingswereld en direct een vliegende start wil maken
 • Voor de ervaren belegger die op zoek is naar nieuwe kennis en extra rendement

Interesse? Wees er snel bij!

Als je serieuze interesse hebt in het MTB programma dan nodigen wij je graag uit voor een vrijblijvend intakegesprek. Het aantal nog beschikbare plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij.

Stuur een mail naar info@beursgps.nl dan nemen we spoedig contact met je op.

Risk Disclosure: Futures and forex trading contains substantial risk and is not for every investor. An investor could potentially lose all or more than the initial investment. Risk capital is money that can be lost without jeopardizing ones’ financial security or life style. Only risk capital should be used for trading and only those with sufficient risk capital should consider trading. Past performance is not necessarily indicative of future results.

© BeursGPS.nl | Coachingsprogramma voor beleggers | KVK: 57194092
BeursGPS.nl is onderdeel van De Ontwaakte Trader BV